Junta Municipal de Districte del Marítim 31/01/2024

El document revisat és l’acta de la sessió extraordinària del Consell del Districte Marítim de la Junta Municipal de *Marítim del 31 de gener de 2024. Els punts de l’orde del dia resumits són:

Constitució del Consell del Districte Marítim i Nomenament de Portaveus dels Grups Municipals: Es realitza la constitució formal del Consell i es nomenen els portaveus dels grups municipals, destacant la importància de la col·laboració per al benefici del Districte.

Creació de Grups de Treball i Nomenament de Coordinadors: S’establixen tres grups de treball centrats en Urbanisme, Turisme, Mobilitat, Seguretat, Comerç i Inversions; Cultura, Esport i Benestar Social; i Ocupació, Família, Agricultura i Parcs i Jardins, respectivament, amb els seus coordinadors designats.

Règim de Sessions: Informació sobre el seu Funcionament: Es detallen les normatives sobre el funcionament de les sessions ordinàries i extraordinàries, la celebració d’estes, els procediments de convocatòria i votació, i la gestió de mocions i preguntes dels vocals.

Procediment per a la Proposta i Aprovació d’Activitats: Es descriu el procés per a proposar i aprovar activitats per part dels grups de treball, incloent-hi l’assignació de pressupostos i la cerca de consens per a la realització d’activitats.

Publicitat de les Sessions: S’indica com es documenten i fan públiques les sessions, incloent-hi la publicació d’actes i la disponibilitat de vídeos de les sessions per a consulta pública.

Cada punt reflectix una faceta de l’organització i funcionament del Consell, des de la seua constitució i estructura interna fins a la gestió de les seues activitats i la seua transparència davant la ciutadania.