Junta Municipal de Districte del Marítim 27/02/2023

El document revisat abasta una sessió ordinària del Consell de Districte de la Junta Municipal de Marítim del 27 de febrer de 2023, en la qual es discutixen diversos punts i mocions:

Aprovació de l’Acta de la Sessió Anterior: S’aprova per unanimitat l’acta de la sessió anterior.
Informe dels Grups de Treball: S’informa sobre les activitats aprovades pel Consell, destacant esdeveniments culturals i educatius en el districte.
Moció sobre Seguretat en Albors i Malva-rosa: Presentada per Ciutadans, enfocada en l’augment de robatoris i inseguretat. Rebutjada després de debat.
Moció sobre Retirada de Cablejat en Xalet d’Aben a l’Abbar: També presentada per Ciutadans, sol·licitant accions per a millorar l’entorn. Rebutjada després de revisió de les accions ja empreses.
Moció sobre Manteniment del Mobiliari Urbà i Neteja: Presentada pel Partit Popular, centrada en la millora de la neteja i l’estat del mobiliari urbà en el districte. Rebutjada després d’un debat sobre les mesures ja implementades pel govern local.

Cada punt reflectix preocupacions específiques dels grups municipals sobre la gestió del districte, la seguretat, el manteniment urbà i la preservació del patrimoni, encara que les mocions presentades van ser rebutjades.