Junta Municipal de Districte del Marítim 13/12/2022

El document és l’acta de la sessió ordinària del Consell de Districte de la Junta Municipal de Marítim del 13 de desembre de 2022. A continuació, es proporciona un resum dels punts tractats i les mocions presentades:

Aprovació d’Actes Anteriors: S’aprova unànimement l’acta de la sessió anterior.
Informe d’Activitats: Es detalla l’execució i el cost d’activitats culturals i de benestar social, assenyalant un dèficit i la positiva avaluació d’estes.
Propostes d’Activitats per a 2023: S’aproven per unanimitat diverses activitats culturals i festives per a l’any vinent.
Moció sobre Control de Coloms: Presentada pel Grup Municipal Popular, sol·licitant mesures contra la plaga de coloms. La moció és rebutjada després de debat.
Moció sobre Millora de la Plaça Francisco Javier Goerlich: Proposta pel Grup Municipal Popular, sol·licitant accions de millora per a la plaça. S’aprova una proposta alternativa.
Moció sobre Nova Línia d’EMT: Presentada per Ciutadans, sol·licitant la creació d’una nova línia d’autobús. S’aprova una proposta alternativa.
Moció sobre Carrils Bici a Malva-rosa: Proposta per Ciutadans, buscant la instal·lació de nous carrils bici. S’aprova una proposta alternativa.
Pregunta sobre Aparcaments Públics: Formulada pel Grup Municipal Popular, indagant sobre plans per a nous aparcaments. La resposta indica que no hi ha previsió de nous aparcaments.
Pregunta sobre Freqüència de les Línies 32 i 81 d’EMT: També del Grup Municipal Popular, qüestionant la freqüència d’estos servicis d’autobús. Es proporciona informació sobre les freqüències actuals i s’indica que s’estan prenent mesures per a millorar.

Cada punt i moció reflectix les iniciatives i preocupacions dels representants dels veïns del districte, abordant temes com el benestar social, la cultura, el transport públic, i la infraestructura urbana.