La seguretat viària dels vianants-alumnes de l’IES EL CABANYAL en el seu recorregut d’accés al Centre, patix de dos PUNTS NEGRES d’urgent solució:

1r A l’eixida de l’Institut per la c/ CAMÍ DEL CABANYAL, de recent urbanització, hi ha un pas de vianants d’obligat recorregut, que no té madidas preventives- protectores en els dos sentits del dita carrer, com són controls de pas de vehicles per mitjà de SEMÀFORS. Açò implica un risc elevat per als alumnes (des de 12 anys) , ja que els vehicles es troben de sobte el pas de vianants sense previ avís (hi ha plaques d’avís vianants ja en el propi pas) .Por el que s’ha dit, reclamem per seguretat sengles SEMÀFORS.

2n L’encreuament de c/ Serpis amb c/ Actor Enrique Rambal, també de recent urbanització, compte ja amb 3 atropells de personal de l’Institut, denunciat ja en el Dpto de Trafique des de febrer 2014, per carència de SEMÀFORS reguladors del trafique molt ràpid de la c/ Serpis. Actualment amb la urbanització s’ha doblegat la distància del pas de vianants, incrementant el perill. Reclamem també per seguretat sengles SEMÀFORS en ambdós direccions.